Winter Kempen Competitie

De wintercompetitie in de Kempen, wat is dat precies? Het is wat anders dan de KNLTB-competitie. Hieronder leest u meer over deze competitie.

  1. De wintercompetitie in de Kempen wordt gespeeld van medio oktober t/m maart tussen teams van verschillende tennisverenigingen in de Kempen. Wedstrijden worden gespeeld in gemengde teams die, op basis van speelsterkte, in poules worden ingedeeld.
  2. De wintercompetitie in de Kempen is een competitie die gaat om tennisplezier en gezelligheid. Een hapje en drankje voor en na de wedstrijden horen er dan ook zeker bij!
  3. Op één avond per week worden zowel uit- als thuiswedstrijden gespeeld. Een team kan bij inschrijving een voorkeursdag aangeven. De wedstrijden kunnen plaatsvinden op wisselende avonden i.v.m. de voorkeursdag van de tegenstanders. Op vrijdagavond wordt niet gespeeld. Een speelavond start om 19.30 uur. Per avond worden 2 keer een herendubbel, 2 keer een damesdubbel en 2 keer een mixdubbel gespeeld. De wedstrijden duren ± 50 minuten per ronde.
  4. Een tennisteam bestaat uit 3 heren en 3 dames. Meerdere deelnemers is aan te bevelen i.v.m. verhinderingen.
  5. De competitie eindigt met een finaleweekend bij één van de deelnemende verenigingen. Het afgelopen winterseizoen heeft er een team van onze vereniging meegedaan aan deze gemoedelijke competitie.

2018 / 2019
De meteorologische zomer is voorbij, de temperatuur blijft de komende maanden waarschijnlijk onder de 35 graden Celcius, kortom alle redenen om onze blik te richten op de wintertenniscompetitie voor Kempendorpen editie 2018/2019.
De afsluiting van editie 2017/2018 is jammer genoeg niet geëindigd zoals gehoopt. Door sneeuwstormen en ijzige temperaturen moest het afsluitende finaleweekend helaas worden afgeblazen.
Reden te meer om TV Steensel voor het finaleweekend in maart 2019 weer als kandidaat aan te melden. Maar dan moeten we natuurlijk wel een team hebben!!!
Dit jaar zal TV Steensel vertegenwoordigd worden door twee teams:

Ardie van de Vondevoort, Mario van de Vondevoort, Martien Lemmens, Caitrina Furney, Jeanne Smits, Coby van de Broek, Paul Dijkmans, Herman Aartsen en Rian Huijbers (reserve) hebben zich aangemeld als team 1.
Anke van Hout, Ingrid van Eerd, Maria Pepers, Maria Tauran, Marjan Stravens, Mieke Dekkers, Gerrie Tauran, Lambert van Dijk, Pierre Boudewijns en Hein Pepers gaan deelnemen als team 2 met als reservespelers Anita van der Aalst, Inge van den Borne en Jan Coppens.

Inschrijven / Meer info
Voor vragen en/of opmerkingen over deze competitie kun je terecht bij Hein Pepers of Rian Huijbers. Mocht je graag eens als reservespeler deel willen nemen of eens ervaren hoe zo’n avondje wintertennis er aan toe gaat dan kun je dit ook aan hen doorgeven.

Rian: 06 – 54 37 65 93
Hein: 0497 – 515 770

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 497 517 096

Paviljoen De Veste

Knegselseweg 24
5524 AA Steensel