Winter Kempen Competitie

De wintercompetitie in de Kempen, wat is dat precies? Het is wat anders dan de KNLTB-competitie. Hieronder leest u meer over deze competitie.

  1. De wintercompetitie in de Kempen wordt gespeeld van medio oktober t/m maart tussen teams van verschillende tennisverenigingen in de Kempen. Wedstrijden worden gespeeld in gemengde teams die, op basis van speelsterkte, in poules worden ingedeeld.
  2. De wintercompetitie in de Kempen is een competitie die gaat om tennisplezier en gezelligheid. Een hapje en drankje voor en na de wedstrijden horen er dan ook zeker bij!
  3. Op één avond per week worden zowel uit- als thuiswedstrijden gespeeld. Een team kan bij inschrijving een voorkeursdag aangeven. De wedstrijden kunnen plaatsvinden op wisselende avonden i.v.m. de voorkeursdag van de tegenstanders. Op vrijdagavond wordt niet gespeeld. Een speelavond start om 19.30 uur. Per avond worden 2 keer een herendubbel, 2 keer een damesdubbel en 2 keer een mixdubbel gespeeld. De wedstrijden duren ± 50 minuten per ronde.
  4. Een tennisteam bestaat uit 3 heren en 3 dames. Meerdere deelnemers is aan te bevelen i.v.m. verhinderingen. Het inschrijfgeld per team bedraagt € 17,50.
  5. De organisatie van deze competitie is in handen van Tennisvereniging De Kemphanen uit Reusel. Deze vereniging verzorgt de indeling van de poules en de planning van de wedstrijden.
  6. De competitie eindigt met een finaleweekend bij één van de deelnemende verenigingen. Het afgelopen winterseizoen hebben er steeds een of twee teams  van onze vereniging meegedaan aan deze gemoedelijke competitie.

Inschrijven / Meer info

Vind je het leuk om mee te spelen in deze competitie? Meld je dan voor 10 september aan bij Rian Huijbers of Hein Pepers via [email protected].

Nog geen team gevonden?

Wil je graag meespelen maar heb je geen team? Neem dan ook contact op met Rian of Hein.

Rian: 06 – 54 37 65 93
Hein: 0497 – 515 770

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 497 517 096

Paviljoen De Veste

Knegselseweg 24
5524 AA Steensel