Partner Wissel Competitie 2021

De PWC start op 11 mei 2021

De geplande wedstrijden van de eerste weken heeft Lambert uit het schema gehaald en alles zó gewijzigd dat we tóch nog een mooi vol tennisseizoen hebben. 

Omdat we ons nog steeds aan de regels moeten houden, zal elke ronde 10 minuten eerder "afgebeld" worden. Zo kunnen we elkaar bij binnenkomst en vertrek van het park voldoende ruimte geven.

We hebben voor dinsdag- en donderdagavond enkele reservespelers die graag willen invallen mocht je een avond niet kunnen spelen. Zou jij ook graag willen invallen? Stuur dan een mail naar ons zodat wij je op de reservelijst kunnen zetten.

Onderaan deze pagina vinden jullie de deelnemerslijsten en de gewijzigde speelschema's.

 

Hier lees je wat de Partner Wissel Competitie is.

Elke dinsdagavond (dames- en herendubbels) en donderdagavond (gemengde dubbels) spelen we met een steeds wisselende partner tegen wisselende tegenstanders.
Na inschrijving wordt je ingedeeld in een categorie die het beste bij jou speelsterkte past. Hoe meer inschrijvingen, hoe evenwichtiger de categorie wordt. Daarna wordt er een schema opgesteld voor wanneer en met/tegen wie jij speelt. Ook de baan en tijd waarop jij speelt is dan bekend.
 
Als het aantal inschrijvingen het toelaat spelen we op één avond drie rondes van een uur. We beginnen meestal om 19.30 uur. Normaliter wordt je op een avond één keer (soms 2 keer) ingedeeld. 
 
Na inschrijving ben je er van verzekerd dat je ongeveer elke week een of twee wedstrijden speelt op een niveau dat bij jou past.
 
Tijdens schoolvakanties en andere evenementen binnen de club, zoals het Open Toernooi, de Clubkampioenschappen en het Stratentoernooi worden er geen wedstrijden gepland.
 
Voor vragen kun je je melden bij Lambert van Dijk, via [email protected].
 
 
Schema's 2021:
 
 
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 497 517 096

Paviljoen De Veste

Knegselseweg 24
5524 AA Steensel