Partner Wissel Competitie 2021

Aanmelden PWC 2021

Op 16 januari hebben we een nieuwsmail verstuurd om de Partner Wissel Competitie onder de aandacht te brengen en om je hiervoor aan te melden. Als alles goed gaat starten we begin april 2021.

Aanmelden kan via dit formulier. Je kunt je aanmelden voor de PWC op dinsdag- en/of donderdag, of als reservespeler op een of beide avonden.

De inschrijving sluit op 8 maart 2021.

 

Hier lees je wat de Partner Wissel Competitie is.

Elke dinsdagavond (dames- en herendubbels) en donderdagavond (gemengde dubbels) spelen we met een steeds wisselende partner tegen wisselende tegenstanders.
Na inschrijving wordt je ingedeeld in een categorie die het beste bij jou speelsterkte past. Hoe meer inschrijvingen, hoe evenwichtiger de categorie wordt. Daarna wordt er een schema opgesteld voor wanneer en met/tegen wie jij speelt. Ook de baan en tijd waarop jij speelt is dan bekend.
 
Als het aantal inschrijvingen het toelaat spelen we op één avond drie rondes van een uur. We beginnen meestal om 19.30 uur. Normaliter wordt je op een avond één keer (soms 2 keer) ingedeeld.
 
Na inschrijving ben je er van verzekerd dat je ongeveer elke week een of twee wedstrijden speelt op een niveau dat bij jou past.
 
Tijdens schoolvakanties en andere evenementen binnen de club, zoals het Open Toernooi, de Clubkampioenschappen en het Stratentoernooi worden er geen wedstrijden gepland.
 
Voor vragen kun je je melden bij Lambert van Dijk, via [email protected].
 
 
Schema's 2020:
 
 
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 497 517 096

Paviljoen De Veste

Knegselseweg 24
5524 AA Steensel