Padel bij TPV Steensel

Steensel zegt JA tegen padel

Maandag 12 juli heeft het bestuur in een extra ALV uitgebreid inzage gegeven in de onderzoeken en plannen voor de aanleg van 2 padelbanen bij TPV Steensel.

De belangrijkste onderwerpen waren: draagvlak en locatie van padelbanen en de financiële haalbaarheid. De presentatie vind je hier op het besloten deel van onze website (alleen toegang na inloggen). Een overgrote meerderheid van de aanwezigen is positief ten aanzien van de aanleg van padelbanen en heeft, onder voorwaarden van het geschetste financiële plaatje, ingestemd met de aanleg. 

Financiering
Omde finianciering van de banen rond te krijgen heeft de vereniging ook een beroep gedaan op de eigen leden. Veel leden hebben de afgelopen tijd een financiële bijdrage geleverd door middel van een schenking of aanschaf van ledencertificaten. We zijn hier erg dankbaar voor. 
 
Bijdragen kan nog steeds
We hopen dat we het aantal ledencertificaten, schenkingen, sponsorbijdragen en subsidiebijdragen nog wat kunnen vergroten, waardoor de druk op het eigen vermogen en een af te sluiten lening kleiner wordt. 

Ook onze sponsorcommissie is druk bezig geweest om sponsorgelden te werven. 

De stand per 1 december:

Hoe kun je bijdragen aan de padelbanen bij TPV Steensel?
Op deze pagina kun je nalezen hoe je kunt bijdragen aan de financiering en je hiervoor aanmelden. 

Planning aanleg van de banen
Skypadel is in week 44 gestart met de bouw. Skypadel heeft al vele jaren ervaring met het bouwen van padelbanen in Spanje en Nederland. Hopelijk is begin volgend jaar alles klaar!


Bekijk filmpje over padel op Youtube
Bekijk filmpje padel
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 497 517 096

Paviljoen De Veste

Knegselseweg 24
5524 AA Steensel

KVK-nummer

40237320