Leuk verslag van het Snerttoernooi

12 februari 2020


Wát een snerttoernooi…  

Op zaterdag 18 januari werden we getrakteerd op een geweldig leuke middag. Het tennistoernooitje begon om half 3 zodat iedereen zijn zaterdagklusjes netjes afgewerkt kon hebben. Ja, het moet gezegd, Martien met zijn vrouwen (Ardie, Jeanne en Rian) kun je iets laten organiseren!

We werden verwelkomd door 2 héle grote sneeuwpoppen, het enige winterse, want verder was het warm en gezellig met koffie, thee en zelfgebakken cake. Er was een grote opkomst waardoor er veel afwisselende partijtjes tennis gespeeld konden worden. Ook diverse jeugdleden deden mee; ze begonnen met wedstrijdjes tegen elkaar en later samen met de andere leden.

Inspelen daar doen we niet aan en tot 6 uur zijn alle banen bezet geweest met partijen van 25 minuten. Het ging erop!!! En was je niet op de baan dan was er rondom de bar voldoende gezelligheid onder het genot van een drankje met serieuze gesprekken en een hoop gezwets….  

Tegen 6 uur werd het wél snertweer, dus hoogste tijd voor snert! De bestuurstafel stond vol met roggebrood, spek, kruidenboter, broodjes met kroket of frikandel en natuurlijk Soep; ik heb wel 5 soorten erwtensoep én een paar pannen tomatensoep gezien. En wat bijna onmogelijk is gebeurde; het werd stil in het clubhuis….. Iedereen zat zijn buik rond te eten met al dit lekkers!

Sommigen vonden het na deze maaltijd wel welletjes en gingen naar huis, anderen zouden het liefst even uitgebuikt hebben op de bank en er waren er ook die er geen genoeg van konden krijgen en wéér de tennisbaan opgingen. Inmiddels was het buiten droog en zo werden er nog een paar potjes tennis gespeeld.  

Rond de klok van 8 werd er nog zelfgemaakte apfelstrudel met ijs rondgedeeld en vond de prijsuitreiking plaats: 3 potten erwtensoep mét hele gave ijsmutsjes. De gedeelde 1e plaats was voor hen die niet konden tennissen en er wél de hele dag bij waren (want dat is pas snert; wel willen maar niet kunnen tennissen) Tecla en Maria !!!  
De 3e prijs ging naar ons nieuwste lid Theo Elshof. Hij heeft in ieder geval meegemaakt waar ons kleine clubje groot in kan zijn!  

Alle hulptroepen van deze dag ‘dankjewel’, het was fijn om er bij te mogen zijn ;-)

Toos

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 497 517 096

Paviljoen De Veste

Knegselseweg 24
5524 AA Steensel