Introductiebeleid uitgelegd

13 december 2020


Introducees zijn van harte welkom! Zo kun je toch tennissen met een familielid of kennis die geen lid is van onze vereniging. Of je neemt iemand mee naar onze banen die graag wil kennismaken met tennis en misschien een lidmaatschap overweegt.

Huidige situatie
De huidige regeling houdt in dat je voorafgaand aan de boeking een introductiekaartje koopt voor je introducee(s) bij een van de bestuursleden of aan de receptie van Hotel Steensel. De kosten hiervan bedragen € 3,50 per keer.

Nieuwe situatie 2021
Met het verdwijnen van het ouderwetse afhangbord is het ook tijd om het introductiebeleid te moderniseren. Wat zijn de regels met betrekking tot het uitnodigen van niet-leden op onze baan vanaf 1 januari 2021?

  • Ieder spelend lid mag 1 of meerdere introducee(s) per keer uitnodigen om te tennissen. Als lid speel je met maximaal 3 introducee(s) op 1 baan;
  • Kosten bedragen € 5,- per persoon/per dag;
  • Het reserveren van de baan doe je via de KNLTB Club app of op de website. Je vult bij de reservering de naam en het emailadres van de introducee(s) in. Zo krijgt iedereen ook een bevestiging van de boeking via de mail;
  • Maandelijks ontvang je als hoofdboeker van de baan een factuur voor de introduceekosten;
  • Je mag maximaal 5 x per jaar dezelfde persoon introduceren. Wil deze persoon vaker tennissen dan hebben we diverse leuke abonnementen! :-)

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 497 517 096

Paviljoen De Veste

Knegselseweg 24
5524 AA Steensel