In Memoriam Hein Pepers

02 augustus 2020


IN MEMORIAM

HEIN PEPERS 1-3-1952 | 29-7-2020

Op woensdag 29 juli kregen wij het trieste bericht dat Hein Pepers geheel onverwacht is overleden. Hein stond nog midden in het leven en dat maakt het ongelofelijk moeilijk om te aanvaarden dat hij er niet meer is.

We herinneren Hein als een goede organisator en een fijne man om in de club te hebben.

Hein was al ruim 27 jaar lid van onze vereniging en speelde ruim 20 jaar geleden al mee in de Kempencompetitie. Een competitie die in de wintermaanden door de Kempen trok. TV Steensel deed mee met meerdere teams en het kwam ook voor dat die tegelijk thuis moesten spelen. De zogenaamde derde helft met een hapje en een drankje werd dan gezamenlijk verzorgd. Dat was buitengewoon gezellig en Hein genoot hier intens van. Vooral als Reusel op bezoek kwam; die vonden Steensel en onze gastvrijheid helemaal te gek. Zij wilden dan ook nooit naar huis en de volgende morgen moesten onze teams dat dan bekopen met een kater.

Die competitie had ook een finale weekend in maart. Dan kwamen er ca. 200 tennissers in 30 teams strijden om de hoofdprijs van de Kempencompetitie. Vorig jaar, in 2019, mocht Hein het finaleweekend in Steensel organiseren. Wat een klus! En natuurlijk tot in de puntjes geregeld. Hein als organisator in topvorm! Ook maakte Hein altijd enorm goede en leuke verslagen van elke competitieavond, en hij deed dat op een manier waar iedereen van genoot. Hein had écht schrijftalent.

Na zijn “vervroegde” pensionering bij de Rabobank gingen Hein en Maria er echt op uit; kamperen, fietsen, wandelen maar vooral ook tennissen. Hein speelde in de Vaste Partner Competitie op dinsdagavond, zaterdagmorgen met een vaste tennisgroep, woensdagmorgen Herendubbel Mix en daarnaast speelde hij 7 weken achtereen in de voor- en najaarscompetities van de KNLTB.

Bij veel activiteiten was Hein de grondlegger, planner en organisator met fabelachtige mooie schema’s en spreadsheets!

Naast al zijn privéverplichtingen en het sportief bezig zijn op de tennisbaan, had Hein 2 jaar geleden toch nog tijd om toe te treden tot de onderhoudscommissie van de tennisvereniging. Deze commissie zorgt ervoor dat het tennispark er tiptop bij ligt, met speciale aandacht voor het onderhoud van de banen. In het baanonderhoud vormde Hein samen met Mart Geerets een geweldig duo; Hein de theoreticus en Mart de praktijkman; een prachtige combinatie. Hein vaak in zijn element op de trekker tijdens het borstelen en slepen in de zomermaanden. En in het najaar met de bladblazer op zijn rug om de banen netjes schoon en bladvrij te houden.

Maria poetst in haar vrijetijd de tenniskantine en ook daar droeg Hein zijn steentje bij. Ze vormden een goed duo samen.

Hein was een enorm sociale man, had altijd goede zin en stond altijd voor iedereen klaar. De tennisvereniging heeft prachtig mens verloren!

Hein we zullen je enorm gaan missen, maar je blijft in ons hart.
Maria, we wensen jou en de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte bij dit grote verlies.

Hein rust zacht! 

 

Op de website van uitvaartverzorger Dela kunt u uw herinnering aan Hein delen en Maria en de familie condoleren.

 

 

 

 

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 497 517 096

Paviljoen De Veste

Knegselseweg 24
5524 AA Steensel