KNTLB 'Najaars'Competitie 2021

De Voorjaarscompetitie is in verband met de maatregelen verplaatst naar het najaar. Deze competitie wordt nu KNLTB Competitie 2021 genoemd.

Wat is de KNLTB Competitie 2021?

Gedurende de periode van zeven weken speel je wedstrijden tegen teams van andere verenigingen. Tijdens de KNLTB Competitie 2021 speel jij samen met jouw team op zeven speeldagen, tussen begin september en eind oktober, tegen de andere teams uit de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek.

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2021 er uit?

Voor de tenniscompetitie in het najaar geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Hierdoor is de KNLTB Competitie 2020 voor alle spelers en teams die waren ingeschreven opnieuw mogelijk om deel te nemen. Daarnaast wordt er niet gespeeld om promotie/degradatie.
Het inschrijfgeld voor deelname aan de KNLTB Competitie 2021 bedraagt  €39,08 per team.

Vrijdagavondcompetitie

Vrijdagavondcompetitie wordt NIET 'om de week' gespeeld. In het najaar is het vanwege de beperkte periode niet mogelijk om 10 weken achter elkaar competitie te spelen. Daarom wordt er op vrijdagavond niet 'om de week gespeeld', zoals dat oorspronkelijk de bedoeling was bij de Voorjaarscompetitie. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat ‘spelen op tijd’ onder spelers niet de voorkeur heeft. Daarom wordt tijdens de KNLTB Competitie 2021 de vrijdagavond op de reguliere wijze georganiseerd: een periode van 7 weken voor zowel de DD, HD en GD teams.  

We hopen dat alle teams die zich voor de Voorjaarscompetitie hadden ingeschreven ook meedoen in het najaar. Natuurlijk kan het zijn dat een team om bepaalde redenen besluit om in het najaar niet mee te doen. Daarom vragen we elk team opnieuw te bevestigen of ze wel of niet willen deelnemen aan de (najaars)competitie 2021. Ook het inschrijven van nieuwe, nog niet ingeschreven, teams is mogelijk. Graag ontvang ik van alle teams een reactie vóór 12 juni.

Voor vragen of meer informatie kan er contact opgenomen worden met Rian Huijbers.
[email protected]
06 - 54 37 65 93

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 497 517 096

Paviljoen De Veste

Knegselseweg 24
5524 AA Steensel

KVK-nummer

40237320