HPC - Hein Pepers Competitie/tijdelijk

Update

Opnieuw heeft het kabinet aanvullende maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Een van de maatregelen is het beperken van de maximale groepsgrootte.

Het gevolg hiervan is dat we voorlopig niet mogen dubbelen. Dit betekent dat de Hein Pepers Competitie (HPC) tot nader bericht stil ligt.

In eerdere berichtgeving is aangegeven dat alle partijen vóór 13 januari gespeeld moeten worden. Nu dit niet (meer) haalbaar is, verschuift uiteraard de deadline. Zodra duidelijk is wanneer we weer mogen dubbelen, informeer ik jullie over de nieuwe deadline. Wat dit betekent dat voor het tweede deel van de HPC, wordt op een later moment bekeken.

Andere opzet HPC

Vanwege de huidige coronamaatregelen kent de HPC een andere opzet. Zolang de maatregelen rondom het coronavirus niet versoepeld worden, spelen we NIET op de vaste dinsdag. We houden julie op de hoogte wanneer dit weer kan. Hieronder staan de belangrijkste kenmerken. 

In het speelschema staat per kalenderweek aangegeven welke teams tegen elkaar spelen. Het is de bedoeling dat je samen met je medespeler en de tegenstanders, in de geplande week, een geschikte dag en tijdstip zoekt om te spelen. Mocht het niet lukken om in de geplande week te spelen, dan zoeken jullie onderling naar een geschikt moment. Alle partijen dienen vóór 13 januari 2021 gespeeld te zijn. 

 • Als jullie een geschikt moment hebben gevonden, dienen jullie zelf een baan te reserveren via www.tvsteensel.nl of de KNLTB ClubApp. 
 • In de hal staat een oranje tas met ballen, die jullie kunnen gebruiken. Gelieve na afloop de ballen hier weer in te doen, zodat anderen hier op een volgend moment gebruik van kunnen maken.
 • We spelen geen volledige derde set. Indien van toepassing, wordt een super-tiebreak gespeeld. 
 • De eindstand graag doorgeven via [email protected] of door een appje te sturen naar 06-22682229. 

Dan nog even een korte opsomming van de belangrijkste richtlijnen met betrekking tot de coronamaatregelen. 

 • Houdt altijd bewust 1.5 meter afstand van elkaar. Dit geldt zowel op het park als op de baan. 
 • Kom maximaal 5 minuten van tevoren naar het park en verlaat het park direct na het spelen.
 • Fysiek contact is niet toegestaan. Schud geen handen. Geef geen high-fives.
 • Wissel van kant met de klok mee.
 • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
 • Blijf thuis bij klachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38 graden).
 • Blijf ook thuis als iemand uit je huishouden koorts (vanaf 38 graden) of benauwdheidsklachten heeft.

Op basis van alle uitslagen wordt per poule een eindstand bepaald. Hierover worden jullie per e-mail geïnformeerd. In die e-mail wordt ook bekend gemaakt welke teams promoveren en degraderen.

Daarbij ontvangen jullie dan ook weer het speelschema voor het tweede deel van de HPC. Het tweede deel van de HPC start in week 3 van 2021.   

Voor vragen kun je contact opnemen met de organisatie.

Danny van den Bovenkamp
[email protected]
06-22682229

 

Naar de oorspronkelijke HPC-pagina

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 497 517 096

Paviljoen De Veste

Knegselseweg 24
5524 AA Steensel