Ledenpas

Nieuwe ledenpas is meerjarig geldig
Vanaf 2019 is er het één en ander veranderd. In 2019 heeft de vereniging voor ieder actief lid een meerjaren-ledenpas ontvangen in plaats van de jaarlijkse ledenpas. In eerste instantie gaat het om een ledenpas met een geldigheid van twee jaar. Na deze periode bekijkt de KNLTB of de ledenpas in de toekomst langer geldig zal zijn.

Spelerprofiel KNLTB is legitimatie competitie
Het jaartal en de speelsterkte is van de ledenpas verwijderd. Dit laatste was voornamelijk van belang bij deelname aan competities en toernooien. Dit heeft consequenties bij het spelen van competitie en toernooien. In 2019 geldt het spelersprofiel op MijnKNLTB als legitimatie. Het algemeen reglement, competitie- en toernooireglement is daarom aangepast. In deze reglementen worden alle vernieuwde procedures omtrent competities en toernooien nauwkeurig uitgelegd.

Update je pasfoto!
Niet tevreden over die 'babyface' op je spelerspas? Upload een nieuwe profielfoto via de Club App. De ledenadministratie zorgt na goedkeuring dat deze foto op je volgende ledenpas wordt gedrukt. Heb je geen smartphone of weet je niet hoe het werkt? Stuur dan je nieuwste pasfoto naar [email protected]

Installeer de KNLTB Club App op je smartphone
Heb je een smartphone? Installeer de Club App en profiteer van de voordelen:

  • Clubnieuws en clubagenda binnen handbereik
  • Snel inzicht in jouw competitie-uitslagen en -standen
  • Laagdrempelig in contact komen met tennismaatjes
  • Makkelijk op afstand afhangen
  • Toegang tot de ledenlijst
  • Download de KNLTB Club App
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 497 517 096

Paviljoen De Veste

Knegselseweg 24
5524 AA Steensel