KNLTB Zomeravondcompetitie Padel 2022

De KNLTB Zomercompetitie Padel wordt gespeeld in juni en juli 2022. Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie, of een speler nou beginner is of wedstrijdspeler. In deze competitie kunnen spelers meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.Competitieaanbod

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld is vastgesteld op € 72,- per team. Daarnaast betaalt elk team € 5,- per doosje ballen dat gebruikt wordt voor het spelen van competitiewedstrijden.

Inschrijven van teams
Het inschrijven van teams voor deze competitie is mogelijk t/m 15 april 2022. Schrijf je in door een mail te sturen naar de competitieleider Rian Huijbers via [email protected]. Ook voor vragen kun je contact opnemen met Rian.
 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 497 517 096

Paviljoen De Veste

Knegselseweg 24
5524 AA Steensel

KVK-nummer

40237320