KNLTB Voorjaarscompetitie 2022 - Padel

Hoewel het coronavirus ons de laatste weken van 2021 behoorlijk in de greep houdt, hopen we toch dat we aankomend voorjaar competitie kunnen spelen.

PADELCOMPETITIE VOORJAAR 2022

Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nu een beginner of wedstrijdspeler bent. Iedereen die padel wil spelen is welkom! In de Voorjaarscompetitie Padel kunnen spelers meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Competitieaanbod
Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Promotie en degradatie
Vanaf 2022 wordt tijdens alle padelcompetities gespeeld om promotie/degradatie. Hierdoor zal er een piramidale opbouw van klassen ontstaan, waardoor uiteindelijk de niveauverschillen in de klassen kleiner worden. Een team promoveert of degradeert dus naar dezelfde competitie het jaar daarna. 

Kosten KNLTB Voorjaarscompetitie
De kosten per teaminschrijving bedragen € 72,-. Deze kosten bestaan uit de bijdrage van de KNLTB plus de bijdrage aan de schoonmaakkosten van de kantine.
Daarnaast betaalt elk team € 5,- per doosje ballen dat gebruikt wordt voor het spelen van competitiewedstrijden.

Inschrijven
De inschrijving van de Voorjaarscompetitie Padel sluit al op zondag 9 januari.

Wil je meedoen? Meld jouw team dan aan via [email protected].
Mocht je nog geen team hebben maar wel een maatje, vermeld dit dan bij je aanmelding. Rian kan zo misschien wat koppels aan elkaar voorstellen om een leuk team te vormen. 

Heb je vragen, stel ze gerust! Neem contact op met Rian Huijbers via 06 - 543 765 93.

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 497 517 096

Paviljoen De Veste

Knegselseweg 24
5524 AA Steensel

KVK-nummer

40237320