tkgE

Tenniskampioenschappen Gemeente Eersel

Tenniskampioenschappen Gemeente Eersel

Voor de tiende maal gaan binnenkort de tenniskampioenschappen van de gemeente Eersel plaatsvinden van zondag 18 maart tot en met zondag 25 maart 2018. Dit toernooi is een uitstekende voorbereiding op het nieuwe tennisseizoen en de KNLTB voorjaarscompetitie! Je kunt inschrijven tot uiterlijk 6 maart.

Voor wie?
Leden van TV Vessem, TV Duysel, TV Steensel, TV Knegsel, TV Eresloch (Eersel) , TV De Meppers (Wintelre) kunnen meedoen.

Waar?
Evenals voorgaande jaren vinden de wedstrijden plaats op twee tennisparken. De voorrondes vinden plaats bij TV Eresloch. Het slotweekend is dit jaar in Knegsel. Een prachtige gelegenheid voor tennissers uit de hele gemeente om op een sportieve manier elkaar te ontmoeten.

Contact
Voor meer informatie kun je ons mailen op info@tkge.nl of via onze site www.tkge.nl. Het recordaantal deelnemers van vorig jaar hopen we dit jaar weer te evenaren. Dus meld je gauw aan, want vol-is-vol!

Inschrijving senioren
Je mag meedoen aan maximaal 2 categorieën. Je kunt inschrijven in de categorieën HE, DE, HD, DD en GD 3, 4 en 5, 6-18+, 7-18+ en 8-18+.

Er wordt in poules gespeeld volgens de regels van de KNLTB. Wedstrijden worden gespeeld om twee gewonnen sets, een eventuele derde set is een super tiebreak.