tkgE

Tenniskampioenschappen Gemeente Eersel

Tenniskampioenschappen Gemeente Eersel

Voor de tiende maal gaan binnenkort de tenniskampioenschappen van de gemeente Eersel plaatsvinden van zondag 19 maart tot en met zondag 26 maart 2017. Dit toernooi is een uitstekende voorbereiding op het nieuwe tennisseizoen en de KNLTB voorjaarscompetitie! Je kunt inschrijven tot uiterlijk 6 maart.
Speciaal voor de oudere jeugd is er een apart toernooi opgezet; kijk gauw onder aan deze pagina voor meer informatie!

Voor wie?
Leden van TV Vessem, TV Duysel, TV Steensel, TV Knegsel, TV Eresloch (Eersel) , TV De Meppers (Wintelre) kunnen meedoen.

Waar?
Evenals voorgaande jaren vinden de wedstrijden plaats op twee tennisparken. De voorrondes vinden plaats bij TV Eresloch. Het slotweekend is dit jaar in ons eigen Steensel. Een prachtige gelegenheid voor tennissers uit de hele gemeente om op een sportieve manier elkaar te ontmoeten.

Contact
Voor meer informatie kun je ons mailen op info@tkge.nl of via onze site www.tkge.nl. Het recordaantal deelnemers van vorig jaar hopen we dit jaar weer te evenaren. Dus meld je gauw aan, want vol-is-vol!

Inschrijving senioren
Het inschrijfgeld bedraagt € 6,- per deelnemer per onderdeel (max 2 categorieën). In de categorieën HE, DE, HD, DD en GD 3, 4 en 5 is een open tenniscategorie, dus voor 12+. De HE, DE, HD, DD en GD 6, 7 en 8 is de leeftijdgrens 16+.

Er wordt in poules gespeeld volgens de regels van de KNLTB. Wedstrijden worden gespeeld om twee gewonnen sets, een eventuele derde set is een super tiebreak.

Voor de basisschooljeugd
Andere jaren een groot succes en daarom nu ook weer op de planning. Op woensdagmiddag 22 maart 2016 houden we speciaal voor basisschooljeugd een ‘Guppentoernooi’ op de banen van TV Eresloch in Eersel. Aanvang 14.00 uur, einde rond 17.00 uur. Er worden verschillende partijtjes op tijd georganiseerd. En natuurlijk ontbreekt het niet aan iets lekkers voor kind en ouder. De inschrijving gebeurt via de tennistrainers.

Voor de middelbare schooljeugd
Dit toernooi vindt in de gehele zelfde speelweek als de senioren plaats. Streven is om deze wedstrijden tussen 16.30 en 20.00 uur te laten plaatsvinden, in de leeftijdsklasse 17- en de categorieën DE, HE, DD en HD en GD. Ook hier wordt in poules gespeeld. Per onderdeel zijn de kosten € 6,- per persoon.

tkge2017