KNLTB Winter

Inschrijven Winteroutdoorcompetitie 2017-2018

De officiële zomer is pas enkele dagen oud, het najaar lijkt nog ver voor ons te liggen, dus aan winter denken we nog helemaal niet! Dat lijkt toekomstmuziek. Toch is de inschrijving voor de KNLTB-winteroutdoorcompetitie alweer geopend.

De winteroutdoorcompetitie wordt in het algemeen gespeeld in afdelingen van acht ploegen, waarin een halve competitie wordt gespeeld (zeven speeldagen).
De inschrijving voor de Winteroutdoorcompetitie regio Zuid 2017-2018 sluit op 14 september 2017. Teams kunnen zich dus inschrijven tot uiterlijk 10 september 2017.

INSCHRIJVEN KNLTB COMPETITIE

Geef hierbij de competitiesoort van uw voorkeur aan. Mocht deze competitievorm niet worden aangeboden, dan wordt er contact met u opgenomen en in overleg bekeken welke competitiesoort het beste aansluit bij de wensen van uw team.

Na een succesvolle introductie van de 8&9-competitie in het voorjaar en najaar gaat de KNLTB ook een 8&9-competitie aanbieden op donderdagavond en zondagmiddag in de Winteroutdoorcompetitie regio Zuid 2017-2018.

Het inschrijfgeld voor deelname aan de Winteroutdoorcompetitie regio Zuid 2017-2018 bedraagt € 36,68 per ploeg.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen of opmerkingen hebben over de KNLTB-competities dan kunt u contact opnemen met Rian Huijbers.