KNLTB najaar

Inschrijven KNLTB-najaarscompetitie 2018

De inschrijving voor de KNLTB-najaarscompetitie 2018 is weer geopend. Alle teams die willen deelnemen moeten ingeschreven zijn voor 1 juli a.s. Er kan tevens weer opgegeven worden voor 8&9 Tennis. Het inschrijfgeld voor deelname aan zowel de Najaarscompetitie 2018 als 8&9 Tennis bedraagt €37,08 per team.

8&9 Tennis: Dubbel Zo Leuk!

Zo’n negentig procent van de leden van een gemiddelde tennisvereniging in Nederland bestaat uit recreatieve spelers (speelsterkte 8 en 9). Om voor deze grote groep iets extra’s te doen, is in 2017 een nieuwe competitie van start gegaan: 8&9 Tennis. Deze competitievorm is speciaal voor speelsterkte 8 en 9 en ideaal voor iedereen die net begonnen is met tennis of voor degenen die graag competitie spelen op zijn/haar eigen niveau.

8&9 Tennis wordt aangeboden op donderdagavond en zondagmiddag. Er worden twee dubbels gespeeld, waarin alle combinaties mogelijk zijn (DD, HD, GD). Zo kan het voorkomen dat twee vrouwen spelen tegen een man en een vrouw of tegen twee mannen. Een team bestaat uit minimaal 3 spelers. Teams kunnen op basis van onderstaande criteria in de volgende klassen ingeschreven worden:
8&9 Tennis 1e klasse: 8 en 9 spelers die al een poosje tennissen
8&9 Tennis 2e klasse: 8 en 9 spelers die net met tennissen begonnen zijn