Ledenpas

Je huidige ledenpas is geldig tot 31 maart 2019. Daarna krijg je een nieuwe ledenpas.

Vanaf 2019 gaat er het één en ander veranderen. In 2019 ontvangen verenigingen voor ieder actief lid een meerjaren ledenpas in plaats van de jaarlijkse ledenpas. In eerste instantie gaat het om een ledenpas met een geldigheid van twee jaar. Na deze periode bekijken we of de ledenpas in de toekomst langer geldig zal zijn.

Het jaartal en de speelsterkte verdwijnen van de ledenpas. Dit laatste was voornamelijk van belang bij deelname aan competities en toernooien. Dit heeft consequenties bij het spelen van competitie en toernooien. In 2019 geldt het spelersprofiel op MijnKNLTB als legitimatie. Het algemeen reglement, competitie- en toernooireglement worden daarom aangepast. In deze reglementen, die in januari worden gepubliceerd, zullen alle vernieuwde procedures omtrent competities en toernooien nauwkeurig worden uitgelegd.

LedenpasUpdate je pasfoto!

Upload een nieuwe profielfoto via de Club App. De ledenadministratie zorgt na goedkeuring dat deze foto op je ledenpas wordt gedrukt. Daarmee voorkom je dat je de komende jaren aan je babyface vast zit.
Heb je geen smartphone of weet je niet hoe het werkt? Stuur dan je nieuwste pasfoto naar ledenadmin@tvsteensel.nl.

 

Installeer de KNLTB Club App op je smartphone

knltb-clubapp-nieuwsHeb je een smartphone? Installeer de Club App en profiteer van de voordelen:

  • Clubnieuws en clubagenda binnen handbereik
  • Snel inzicht in jouw competitie-uitslagen en -standen
  • Laagdrempelig in contact komen met tennismaatjes
  • Makkelijk op afstand afhangen
  • Toegang tot de ledenlijst

Download de KNLTB Club App