Algemeen

Vroeger

T.V. Steensel is als vereniging gestart op 1 november 1978 met drie gravelbanen en zonder kantine. Met eigen leden werd een semi-permanent gebouw geplaatst dat als kantine en kleedlokalen werd ingericht. Na tien jaar werd het gebouw met eigen leden (100) versteend. Er werd verlichting bij vijf banen aangelegd in eigen beheer en verder werd de sproei-installatie gerealiseerd. Met eigen leden (75) zijn na enkele jaren twee extra gravelbanen aangelegd. In 2006 is de vereniging overgegaan op 5 kunstgrasbanen. Vanaf dan kan er het gehele jaar getennist worden op het park.

tennisbanen TV Steensel

Nu

TV Steensel is een gezonde gezellige vereniging met meer dan 300 leden, gedraaid voor en door vrijwilligers. Er worden veel leuke en sportieve activiteiten georganiseerd. Kijk maar eens op deĀ tenniskalender.

Het onderhoud van de vijf kunstgrasbanen wordt in eigen beheer uitgevoerd evenals het onderhoud van gebouwen, park, zitbanken enz. Een onderhoudscommissie zorgt voor organisatie en uitvoering.

In 2010-2011 hebben wij ons clubgebouw “De Veste” ingrijpend verbouwd. De kleedkamers en het sanitair zijn ruim opgezet en voldoen aan alle eisen. De kantine is een stuk uitgebreid en de bar en het interieur zijn vernieuwd.

Lid worden?

Bent u enthousiast over de tennissport en staat een kleine gemoedelijke vereniging u aan?