PartnerWissel 2019

Hallo beste tennisliefhebbers. Het duurt nog een paar maandjes, maar vanaf nu kun je je inschrijven voor de PWC van zomer 2019.

Elke dinsdagavond (dames- en herendubbels) en donderdagavond (gemengde dubbels) spelen we met een steeds wisselende partner tegen wisselende tegenstanders.
Na inschrijving wordt je ingedeeld in een categorie die het beste bij jou speelsterkte past. Hoe meer inschrijvingen, hoe evenwichtiger de categorie wordt. Daarna wordt er een schema opgesteld voor wanneer en met/tegen wie jij speelt. Ook de baan en tijd waarop jij speelt is dan bekend.

Als het aantal inschrijvingen het toelaat spelen we op één avond drie rondes van een uur. We beginnen om 19.30 u. Normaliter wordt je op een avond één keer (soms 2 keer) ingedeeld.

Na inschrijving ben je er van verzekerd dat je ongeveer elke week een of twee wedstrijden speelt op een niveau dat bij jou past.

Het seizoen begint in de laatste week van maart en eindigt eind oktober. Tijdens schoolvakanties en andere evenementen binnen de club, zoals het Open Toernooi, de Clubkampioen schappenen het Stratentoernooi worden er geen wedstrijden gepland.

INSCHRIJVEN KAN TOT 24 FEBRUARI 2019

Vul het online formulier in:

INSCHRIJVEN PWC

 

of lever het papieren formulier wat je achter in de Klippel vindt in bij: Hein Pepers, Molenpad 22 in Steensel.

Als je bepaalde wensen hebt m.b.t. de indeling in een bepaalde groep, dan kun je die altijd kenbaar maken bij inschrijving. Uiteraard gaan wij proberen daar rekening mee te houden.

Voor vragen kunt u zich melden bij Lambert van Dijk, via pwc@tvsteensel.nl.