Heren Dubbel

Afgelopen speelronde

In de periode van 27 november 2015 tot 25 maart 2016 is de 8ste editie van deze competitie gespeeld. Door 14 teams werd er, verdeeld over 2 poules, een hele competitie gespeeld wat inhield dat er in totaal 84 (vierentachtig) wedstrijden waren ingepland. Uiteindelijk zijn er slechts 13 partijen niet gespeeld. Een heel mooi resultaat, waarvoor bij deze onze complimenten aan alle deelnemers.

Poule 1
In poule 1 hebben de “nieuwe teams” meteen genadeloos toegeslagen. Zowel het koppel Herman Aartsen/Mark Geerets als Arno Kennis/Gus Kuijken hebben voor de eerste keer ingeschreven en zijn meteen doorgeschoten naar de top!! Beide teams hebben 9 punten bijeengeslagen doch op setpunten heeft het team Herman en Mark de eindoverwinning weggekaapt voor het team Arno en Gus.

Poule 2
In poule 2 waren, met alle respect, de “oude rotten” Wim Bleijenberg en Piet Huijbers weer baas boven baas. De aanstormende talenten Mark van Schuijlenburg en Hans Klaassen hebben helaas niet al hun partijen kunnen spelen en bleven mede daardoor steken op een eervolle tweede plek.

Seizoen 2016 / 2017

Natuurlijk gaan we voor een negende editie. Vanaf nu staat de  inschrijving voor deze competitie weer open. Dus heren van de tennisvereniging, schroom niet en meld je aan bij Wim Bleijenberg of Hein Pepers, via een mailtje of een telefoontje naar h.pepers@chello.nl (0497 – 517 158) of wimbleyenberg.t@planet.nl (0497 – 515 770).

Belangrijke aanvulling

  • Indien er voldoende spelers aanwezig zijn dan zorgt de organisatie ervoor dat de kantine open is zodat er sprake kan zijn van een gezellig avondje après-tennis.
  • Wie geen vaste partner heeft kan zich toch opgeven; wij proberen dan een leuke match te maken. Geef dit wel duidelijk aan bij het inschrijven! (blind date)

herentennisOnderstaand in het kort de regels

  1. Er wordt in principe op de vrijdagavond gespeeld. De maandagavond staat als uitwijkmogelijkheid.
  2. Kun je niet op een geplande tijd spelen dan moet je de wedstrijd zelf met je tegenstanders op een nieuw tijdstip plannen.
  3. We spelen om twee gewonnen sets en bij de stand 6-6 wordt een tie-break gespeeld (ook in derde set).
  4. Er wordt in poules gespeeld. De grootte van de poule is afhankelijk van het aantal deelnemers.
  5. Het aantal speeldagen is ook afhankelijk van het aantal deelnemers.
  6. Op basis van het aantal teams kiezen we voor twee halve competities met promotie en degradatie, of één hele competitie.
  7. De gegevens van de te spelen wedstrijden ontvang je per e-mail en het schema wordt ook gepubliceerd op het bord in de kantinehal.
  8. Stel bij verhindering je tegenstanders tijdig op de hoogte!