Welkom bij TV Steensel

TV Steensel goes digital

knltb-clubapp-nieuwsWe gaan een aantal veranderingen aan jullie presenteren die te maken hebben met hoe we in de toekomst gaan communiceren als vereniging met de leden en als leden met elkaar: we gaan minder op papier doen en meer digitaal. Er komt zelfs een digitaal afhangbord en een heuse app.

Wat betekenen deze veranderingen?

 


Tennistraining vanaf maart 2018

tennistrainingHet is binnenkort weer mogelijk om tennistraining te volgen. Een blok van 16 trainingen start vanaf vrijdag 2 maart en maandag 5 maart. Meld je aan vóór 24 februari als je interesse hebt. Alles over de mogelijkheden en prijzen lees je op de pagina Training.

Inschrijven tennistraining

 


PartnerWissel Competitie

pwcDe PWC, uw sparringpartner, uw mental coach, uw sociale contact, uw uitlaatklep! Iedereen die de strijd aandurft met zijn/haar tenniscollega’s zou zich dan toch maar het beste inschrijven voor de nieuwe editie van de PWC. We spelen op dinsdagavond (damesdubbels en herendubbels) en op donderdag (gemengd dubbel).

Meer informatie en inschrijven (uiterlijk 9 februari!)

 


Banen gebruiken voor je eigen evenement?

banen-gereserveerd

De tennisbaan gebruiken voor een evenement met je familie, je bedrijf of je vriendengroep? Dat kan!

Hoe werkt het?

 

 


 Website tijdelijk niet uptodate

website onderhoudVanwege de voorbereiding en introductie van de bovenstaande veranderingen moeten we helaas tijdelijk het onderhoud van deze website op een laag pitje zetten. In plaats daarvan investeren we in het organiseren van de communicatie voor de toekomst. Je kunt in ieder geval terugvallen op de downloads van de Klippel, die vind je rechtsonder op deze pagina.