Verslag clubkampioenschappen door Theo

“K maak er wel wa van..”

Deze kopstuk zou je vaker kunnen gebruiken.. Ook voor mij als nog redelijk nieuw lid van de vereniging die meedoet met de clubkampioenschappen. Voor degene die mij nog niet kennen:

Mijn naam is Theo Brullemans, woonachtig in het mooie Steensel vanaf april 2017. Een jaartje geleden ben ik lid geworden en in de afgelopen weken heb ik meegedaan aan de clubkampioenschappen. Niet te weinig.. bijna elke dag was ik wel op de baan te vinden..

Meegedaan in de enkel, de dubbel en ook de mix. Helaas waren er niet meer opties. Ik heb er maar wa van gemaakt en dat is goed uitgevallen. Niet alleen omdat ik wat gewonnen heb maar meer omdat ik veel nieuwe mensen heb leren kennen. Stuk voor stuk leuke en gezellige personen die allen voor een goede sfeer zorgen. De namen bij de gezichten plaatsen is af en toe nog wat lastig..

Opvallend bij de wedstrijden was dat er een aantal tennissers patent hadden op 3-setters. Deze tennissers vonden het waarschijnlijk zo leuk dat ze de 2e set verloren om maximaal van de wedstrijd te genieten.

Al met al waren het erg leuke dagen. We hebben prachtig weer gehad, soms zelfs te goed zodat het serveren tegen de zon wat lastig was, fijn dat er dan gewisseld wordt van kant. Ik heb vele mooie wedstrijden gezien waarbij duidelijk te merken was dat het niveau gelijkwaardig is ingedeeld.

Clubkampioenschappen Steensel 2018: organisatie bedankt!
Medespelers en supporters bedankt voor jullie sportieve inzet en hopelijk tot volgend jaar.